Bourgondische Hoeve

Elsloo

Het oude centrum van Elsloo, Anton Pieck achtig, brengt u terug in de tijd. Het is een prachtige opmaat naar een ruim 200 jaar oude boerenhoeve die perfect aansluit bij haar omgeving. Deze hoeve is nu beschikbaar voor besloten vergaderingen, recepties en partijen.

Vele jaren was De Bourgondische Hoeve in Elsloo een populair restaurant. Velen zijn er getrouwd, vierden er een verjaardag, jubileum en meer. De laatste jaren is het een woonboerderij, maar nog wekelijks komen er verzoeken binnen voor feesten en andere ontmoetingen. De voormalige gelagkamer is al enkele jaren geleden ingericht als Herberg voor kleine partijen. Met groot succes. Mensen die hier getrouwd zijn en er nu hun zilveren bruiloft willen vieren bijvoorbeeld, maar ook veel nieuwkomers. Het pand is de afgelopen jaren ingrijpend gerestaureerd en in oude stijl teruggebracht. U kunt hier alleen op reservering terecht voor uw feest.

Op de binnenplaats, waar de zon in de zomer vrij spel heeft. Is die te fel of valt er een regendruppel, dan bieden prachtige parasols hun diensten aan en zorgen ervoor dat bijvoorbeeld een geplande barbecue toch doorgang kan vinden. De Herberg, met open haard en een sfeervolle bar. Gezelschappen tot 75 personen kunnen hier een gezellige avond beleven, er is ook parkeerruimte op het terrein van de Bourgondische Hoeve en in de directe omgeving. Voor gasten die willen blijven slapen zijn er div. hotel accommodatie in de directe omgeving beschikbaar.